KOM IGÅNG IDAG!
Allt jag kan om kost- och träning som krävs för att börja din transformation
Utan att bli ett träningsfreak eller förbjuda dig från din favoritmat! Skriv din mejladress för att direkt få tillgång till "Vägen till magrutor" gratis!
Eller, vill du att jag personligen ska göra ett unikt program för dig?
Tryck nedanför för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig mer!
I boken kommer du att lära dig:
ett träningsprogram
I boken inkluderar jag ett träningsprogram som passar alla. Kvinnor och män, nybörjare såväl som rutinerade. Programmet är utformat för dig som vill komma igång, behöver struktur och eller för dig som har fastnat med din träning.
hur man tränar för resultat
Träning är en vetenskap. Om du förstår den, är det lättare att veta hur du ska träna. Därför har jag skrivit all relevant information som du behöver för att utföra programmet och optimera resultaten.
hur man äter för resultat
Träning utan en bra kost är bättre än ingen träning alls. Men träning med en bra kost, det slår allt! Jag kommer inkludera de verktyg man behöver för att veta exakt hur man ska äta för att nå sin drömkropp utan att förbjuda sig själv från att äta sin favoritmat.
OBS! Inkluderar inte ett kostschema.
framgångsberättelse
Jag trodde aldrig att jag kunde uppnå den här kroppen. Din information gav mig motivationen, kunskapen och verktygen att göra min transformation. Jag gick ner 23kg!! Från 97kg till 75kg kilo! Min polare kunde inte fatta att det var jag som var den vältränade! Stort tack broder!"
- Ahmed Ali | Instagram: @mido_757
framgångsberättelse
" Jag kände mig varken motiverad eller hade styrka att fortsätta. Trotts detta har jag genom dina sketcher hittat tillbaka till skratt och tagit mig igenom träning och kostschema en dag i taget . 
Idag känner jag mig starkare, uthålligare och bär på mer kunskap över kost och träning tack vare dig. Examensarbetet gick super och jag är förskollärare idag, körkortet klarade jag på första försöket och jag kan stolt säga att jag uppnått mitt träningsmål över förväntan

Tycker att fler ska anlita dig, ditt program fungerar verkligen och det ger så mycket tillbaka både kunskapsmässigt och med resultat.
Evigt tacksam!"
- Daniella Bravo | Instagram: @daniellabraavo
© RezFitness - All Rights Reserved. Sidan är skapad av Rezdar Bakri
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, 
This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.