Beställ program              Om RezFitness
VAD SÄGER FOLK OM MINA TRÄNINGSPROGRAM?
framgångsrika TRANSFORMATIONER
julius liljenberg
Varför bestämde du dig för att anlita mig?
Jag hade följt dig ett tag och tyckte om dina sketcher och videos på youtube. Du kändes som en seriös person och jag behövde ett riktigt program och mer kunskap inom träning så jag kände att du kunde hjälpa mig.
Hur kände du innan du började med programmet/coachningen?
Innan programmet var jag riktigt taggad och inne på att ge 100% oavsett vad det var för program du gav mig, liksom oavsett hur programmet ser ut har du en tanke bakom det och jag visste att du skulle anpassa det till just mig och därför blev jag extra taggad.
Hur kände du efter dina 16 veckor?
Har fått många program av dig och har alltid varit nöjd och sett resultat och mått bra. Jag brukar alltid gå ner på lättare vikter och fokusera på form efter programmet är slut pga att jag känner en press av att alltid öka i vikt och ibland är det inte möjligt med perfekt form i varenda repetition och då vill jag sänka och göra bättre reps på lägre vikt och bara känna kontakten liksom, men under dina program bygger jag mycket styrka!
Före 70kg 👉🏼 73kg 👉🏼 Efter 68kg (Student, Sverige)
Trevor McGhee | Instagram: @T_REVFITNESS
Jag visste inte om jag skulle bygga muskler eller bränna fett för att komma i form. Rezdar kunde snabbt se vad jag behövde göra för att få den kropp jag var ute efter. Programmet jag fick var inte bara effektivt, jag fick också all information jag behövde för att fortsätta min träning när programmet var färdigt.
Gick upp i vikt, byggde muskler, ökade i styrka och såg definitioner på magen, armarna och brösten för första gången. (Student, USA)
Rayana Boubezari
You had a huge impact on my life, that goes without saying. You changed my life completely. You taught me how to lose weight without starving myself, how to eat properly, feed my body, workout and get leaner! My body has changed, smaller waist, bigger and rounder butt (yeah we girls are obsessed... ) more muscle definition, more pull ups... Anyways, this is all thanks to you!
Gick ner från 95kg till 75kg och fick för första gången se resultat av sin träning. (Resande student, Argentina)
Billy Ray
I found Rez's video around the middle of my senior year and I loved his channel for how real it was. Other fitness youtubers sometimes give out false advice or they're straight up assholes. Rezdar and I messaged with each other during nearly my whole transformation and though I had a lot of experience and knew my way around the gym well already, Rezdar was able to help me with motivation when I was struggling. Rezdar cares about his followers and he wants to see them succeed just as much as he wants to see himself succeed.
Gick ner från 96kg till 75kg och fick för första gången se sina magrutor (Amerikansk fotbollsspelare, USA) 
Jason Penney | Instagram: @JASONPENNEY_
Rez provides an unprecedented understanding of nutrition and exercise in a professional and personable manner. He cares about the progress you make and continues to support you throughout your endeavors. After consulting with Rez I was able to kick start an entirely new lifestyle. Without Rez, that lifestyle would have been undoubtedly out of reach. Thank you Rez! For giving me the tools, with coaching and your YouTube videos. I needed to lose that 21kg (47.6lbs). Rez should draw the attention of any athelete looking to improve and reach their goals! Thank you for changing my perspective on life brother!
Rasade 21kg i vikt för första gången och kunde äntligen bli slimmad. (Universitetsstudent, USA)
Semih Unlu | Instagram: @REALG0BLIN
Jag trodde att man var tvungen att gå på en extrem diet med bara nyttig mat och träna flera timmar om dagen för att uppnå sin drömkropp. Rezdar visade mig att man inte behövde göra det. Med lite kunskap och rätt program kunde jag göra det jag inte trodde var möjligt. Tack Rezdar!
Gick från överviktig till vältränad på 3 månader och såg magrutor för första gången, 82kg till 65kg. (Heltidsarbetare, Sverige)
Daniel Norlin | Instagram: @DANIELNORLIN
Jag gick på Rezdars träningsprogram när jag ville komma i form. Efter 2 månader av att ha följt programmet noggrant, ökade jag i styrka, brände fett och byggde muskler. Jag fortsatte med verktygen jag hade fått från programmet. Utan programmet hade jag inte uppnått min transformation! Jag har aldrig kört ett sånt intensivt program förut! Rekommenderar starkt!!
Gjorde en transformation från smal till tonad på bara 4 månader. (Influenser med 150,000+ följare, Sverige)
Patrik Jelic | Instagram: @PACOLIFTS
Jag gick på Rezdars träningsprogram när jag ville komma i form. Efter 2 månader av att ha följt programmet noggrant, ökade jag i styrka, brände fett och byggde muskler. Jag fortsatte med verktygen jag hade fått från programmet. Utan programmet hade jag inte uppnått min transformation! Jag har aldrig kört ett sånt intensivt program förut! Rekommenderar starkt!!
Ville börja sin träningsresa för första gången och kunde med min konsultering ta sig raka vägen till sitt mål (3 års transformation, Polen)
Ahmed Ali | Instagram: @MIDO_757
Jag trodde aldrig att jag kunde uppnå den här kroppen. Din information gav mig motivationen, kunskapen och verktygen att göra min transformation. Jag gick ner 23kg!! Från 97kg till 75kg kilo! Min polare kunde inte fatta att det var jag som var den vältränade! Stort tack broder!
Gick ner 23kg och blev vältränad för första gången! (Student, Sverige)
Yonatan Abcelom | Instagram: @YONATAN_ABCELOM
Bror du har varit väldigt inspirerande och ärlig, inget bullshit-program. Det har verkligen varit livsförändrade och till stor hjälp för mig. Bästa coachen jag har haft, tung är du brush!!
Gick ner 23kg och blev vältränad för första gången! (Student, Sverige)
Lalash Bakri | Instagram: @ASENJORUZ
Innan jag fick din hjälp så försökte jag göra det på egen hand och då trodde jag att jag skulle äta så lite kalorier som möjligt. Jag fick för lite energi, orkade inte prestera på gymmet och blev omotiverad. Det höll aldrig.

När jag följde ditt program så åt jag fortfarande i ett underskott men ändå inte för lite. Då kände jag mig piggare, gladare och mer motiverade! Jag kände mig bekvämare i min kropp när jag tog på mig mina kläder och fick bättre hållning!
Gick från 54kg till 50kg (Sångare, Sverige)
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae."
Gick ner 25kg och fick för första gången se definitioner på kroppen, blev snabbare och starkare, vilket gjorde att han kunde platsa i sitt lag igen (Amerikansk Fotbollsspelare och Universitetsstuderande, USA) 
Billy Ray
Katrin örs | Instagram: @KATRINORS
Varför bestämde du dig att anlita just mig?
Jag hade hittat dig på Instagram för dina sketcher och började följa dig. Hade ingen aning om din transformation som du hade gått igenom förrän jag såg dina story uppdateringar. Då bestämde jag mig för att ladda ner ditt gratisprogram för att kolla igenom det, tyckte det såg väldigt bra ut. Dina klienters resultat verkade hälsosamma och det gillade jag. Därefter kontaktade jag dig och hoppade på programmet. Tvekade inte ens!
Hur kände du innan du började med programmet/coaching?
Jag kände mig helt ur balans, både fysiskt och psykiskt. Hade hamnat i en väldigt jobbig period med skolan och jag hade gått upp i vikt, vilket gjorde saken ännu värre. Allt kändes bara hemskt. Jag kände inte igen mig själv.
Hur kände du efter dina 16 veckor?
Obeskrivlig lätt! Inte bara för att jag gått ner i vikt utan för att allt annat löste sig. När disciplin sattes i fokus så var det inget som kunde stoppa mig. Än idag efter 16 veckor, känner jag att jag vill framåt och vill inte sluta. Som dem brukar säga ”the only time you should look back, is to see how far you’ve come”.
Har transformationsprogrammet hjälpt dig utöver kropp/kost? På vilket sätt i så fall?
Hela min hälsa har stabiliserats efter programmet! Och jag känner mig i riktig bra form.
Skulle du kunna rekommendera någon annan att gå på mitt program/coaching och varför?
Ja absolut, det har jag redan gjort till en massa. Jag tycker att ditt program är ett bra val för en hälsosam viktnedgång. Tycker om att man har möjlighet till att kunna äta allt, bara man håller sig till sitt kaloriintag. Men den främsta anledningen till att jag rekommenderar programmet är pga DIN coachning igenom detta, så peppande, professionellt och så uppskattat!!!
Övrigt (om du vill säga något mer om upplevelsen):
Disciplin, Prioritet och Kötta!!
Gick från 67till 60kg (Pilotstudent, Sverige)
Ali abid zeed
Varför bestämde du dig för att anlita mig?
För att du keep it real. Du säger direkt vad nyckeln är (och det är kosten) till skillnad från andra som spelar, som om man besitter nån superhemlighet.
Hur kände du innan du började med programmet/coachningen?
Disciplin!
Hur kände du efter dina 16 veckor?
Efter mina 12v känner jag mig starkare i gymmet men även i psyket
Skulle du kunna rekommendera någon annan att gå på mitt program/coachning och varför?
Helt klart, för flexibiliteten i kosten och ett bra träningsupplägg. 
Gick från 77kg till 68,5kg (Heltidsarbetare, Sverige)
Hasan tosun
Varför bestämde du dig för att anlita mig?
Jag bestämde mig för att anlita dig för jag vet, om inte har någon som pushar en och har koll på en, så blir det svårare.
Hur kände du innan du började med programmet/coachningen?
Jag trodde inte på att vi skulle gå så långt. Så i början tänkte jag bara, "ja vi testar!"
Hur kände du efter dina 16 veckor?
De bästa e se ändringarna på kroppen och vikten efter programmet de känns så jäkla skönt!
De bästa som finns när man känner sig lättare efter varje dag!
Skulle du kunna rekommendera någon annan att gå på mitt program/coachning och varför?
Solklart kommer jag rekommendera till mina vänner (har gjort redan)
Övrigt (om du vill säga något mer om upplevelsen):
Jag e så glad att jag träffade dig, du e bäst utan protest! 🤗👍🏼
Gick från 96kg till 75kg (Restaurangägare, Sverige)
daniella bravo | Instagram: @DANIELLAaBRAVO
Jag är super nöjd och kan inget annat än att vara stolt över mig själv. När jag började med detta hade jag ett hektiskt liv med examensarbete, körkortsteori och ett misslyckat förhållande. Jag kände mig varken motiverad eller hade styrka att fortsätta. Trotts detta har jag genom dina sketcher hittat tillbaka till skratt och tagit mig igenom träning och kostschema en dag i taget.

Idag känner jag mig starkare, uthålligare och bär på mer kunskap över kost och träning tack vare dig. Examensarbetet gick super och jag är förskollärare idag, körkortet klarade jag på första försöket och jag kan stolt säga att jag uppnått mitt träningsmål över förväntan.

Det har varit en lång men lärorik resa där jag lärt känna mig själv och min egen potential. Jag har lärt mig att när man känner för att ge upp eller inte ser de resultaten man förväntar sig, att man ska ha tålamod och fortsätta.
Man är starkare än man tror. 

Idag ser jag bilden på mig själv och hur orolig jag var för om den skulle publiceras. Idag är jag sjukt stolt och har inget att skämmas över.
Tycker att fler ska anlita dig, ditt program fungerar verkligen och det ger så mycket tillbaka både kunskapsmässigt och med resultat.

Evigt tacksam!
Gick från 68,4kg till 61kg (Student, Sverige)
lisen kvåål | instagram: @lisensbubblor
Varför bestämde du dig för att anlita mig?
För att du erbjuder så mycket mer än en PT. Just det att allt ska redovisas en gång i veckan, nya bilder regelbundet blir som en piska som ser till att jag verkligen gör allt.
Hur kände du innan du började med programmet/coachningen?
Ahhhhhhhhhhh!!!!! VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ????
Har transformationsprogrammet hjälpt dig utöver kropp/kost?
Jag hade ju precis gått ner i tid (på jobbet) för att inte bränna ut mig, så jag var i dålig form både fysiskt och psykiskt. I slutet på april började jag träffa en tjej som höll på att utbilda sig till samtalsteraput, men jag hade nog inte orkat med det om jag inte hade börjat träna. Ni två har tillsammans gjort så att jag mår så mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Bättre självförtroende, jag till och med går annorlunda.
Hur kände du efter dina 16 veckor?
Då fortsätter vi; ny vecka ledig måndag träningsdejt på gymmet klockan 8.30
Skulle du kunna rekommendera någon annan att gå på mitt program/coaching och varför?
JA! Det ger resultat!
Övrigt (om du vill säga något mer om upplevelsen)
Utan dig hade jag aldrig satt min fot på ett gym, utan dig hade jag aldrig upptäckt att det faktiskt är roligt att springa på ett löpband, utan dig hade jag aldrig upptäckt att jag vill ha åtminstone lite muskler som syns. 
83kg till 69kg (Deltidsarbetare, Sverige)
tim fahlenstedt
Varför bestämde du dig för att anlita mig?
Jag bestämde mig för att anlita Rezdar för att han verkade otroligt skön och väldigt duktig inom sitt område. Jag visste också att han inte tog emot för många personer vilket skulle göra att han hade mindre tid till var och en. Jag visste att jag skulle få den hjälp jag behövde gör att nå mina mål och det är tack vare dig. Om ni är tveksamma till att anlita Rezdar så säger jag bara, KÖR. Han kommer fixa er kropp 110%
Hur kände du innan du började med programmet/coachningen?
Jag var väldigt tveksam till att betala för att gå ner i vikt, men eftersom jag hade gjort en misslyckad diet året innan kände jag att de var värt det och jag var trött på att inte riktigt veta hur jag skulle genomföra en bra diet, Plus att priset var väldigt billigt jämfört med andra gjorde mig fundersam. Men när jag sedan hade bestämt mig har jag aldrig ångrat mig och jag är super nöjd.
Hur kände du efter dina 16 veckor?
Jag är väldigt nöjd och väldigt glad att jag anlitade Rezdar då jag alltid fått snabba svar och en rejäl knuff i ryggen då det har varit jobbigt. Kunde inte valt en bättre PT.
Skulle du kunna rekommendera någon annan att gå på mitt program/coachning och varför?
Jag skulle säga att blivit mycket piggare och mår allmänt bättre, har inte varit sjuk någonting vilket jag ofta var innan när jag slarvat med kosten.
Övrigt (om du vill säga något mer om upplevelsen):
Jag skulle rekomendera alla som är redo att ge 100% att anlita Rezdar. Han är väl utbildad och tar hand om sina klienter fullt ut.
Från 87kg till 74,8kg - (Innebandyproffs i Allsvenskan)
julius liljenberg
Varför bestämde du dig för att anlita mig?
Jag hade följt dig ett tag och tyckte om dina sketcher och videos på youtube. Du kändes som en seriös person och jag behövde ett riktigt program och mer kunskap inom träning så jag kände att du kunde hjälpa mig.
Hur kände du innan du började med programmet/coachningen?
Innan programmet var jag riktigt taggad och inne på att ge 100% oavsett vad det var för program du gav mig, liksom oavsett hur programmet ser ut har du en tanke bakom det och jag visste att du skulle anpassa det till just mig och därför blev jag extra taggad.
Hur kände du efter dina 16 veckor?
Har fått många program av dig och har alltid varit nöjd och sett resultat och mått bra. Jag brukar alltid gå ner på lättare vikter och fokusera på form efter programmet är slut pga att jag känner en press av att alltid öka i vikt och ibland är det inte möjligt med perfekt form i varenda repetition och då vill jag sänka och göra bättre reps på lägre vikt och bara känna kontakten liksom, men under dina program bygger jag mycket styrka!
Före 70kg 👉🏼 73kg 👉🏼 Efter 68kg (Student, Sverige)
BEACH 2020...
VILL DU VARA EN AV DEM
 framgångsrika transformationerna?
DET FINNS FORTFARANDE PLATSER KVAR!
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds